Presentkort

Ge bort trädgårdsdrömmar i present!

Den perfekta gåvan till den som "har allt"

Välkommen att beställa ett presentkort hos Ekobang, på antingen en workshop/kurs eller på ett särskilt belopp som mottagaren kan utnyttja för t ex rådgivning eller trädgårdsdesign.

Gör din beställning i formuläret nedan och ange dina uppgifter, så återkommer jag till dig snarast angående betalning och leverans.

Har du funderingar kring presentkort? Tveka inte att kontakta mig så hjälper jag till.

Presentkort trädgårdskurs

Ett presentkort kan innehålla så mycket. En gåva som är långt mycket mer än en fint kort i ett kuvert. Drömmar, upplevelser och kunskap. 

Det kan var en konsultation till en nybliven husägare. Det är inte alltid så lätt att ta in hela sin trädgård och se dens fulla potential. Kanske kan ett presentkort på en trädgårdsrådgivning vara startskottet för att våga ta sig an allt det gröna. 

Den finaste av gåvor är ett presentkort på en trädgårdsdesign. Tänk att få hjälp med en övergripande plan för trädgården! Där formen och funktionen för trädgården är anpassad efter familjens och platsens förutsättningar. Då kan de välja att fortsätta själva och göra i ordning sin trädgård steg för steg. Det kan vara skönt att ha något konkret, som en ritning, att jobba emot.

Eller så kan de ta hjälp av mig. Jag arbetar i ett team med grävmaskinist, snickare och plattsättare och kan hjälpa till hela vägen fram till den färdiga trädgården.

Presentkortet kan också innehålla kunskap, som en trädgårdskurs. I mitt växthus håller jag kurser och workshops i allt från att binda kransar och buketter, till att anlägga en köksträdgård eller skapa sina drömmars trädgård. 

Beställning av presentkort: