Rådgivning och tips

Jag brinner för trädgård.

Och att få inspirera dig att vilja vara mer i din trädgård!

Att komma till ett nybyggt hus med en tomt som är helt förstörd, fylld av grus och hård packad lera. Att möta en familj som står mitt bland tistlar och brännässlor. Att då få komma in och besjäla platsen, väcka den och ge den liv tillbaka. Forma gångar, stigar och sittplatser. Plantera bärbuskar, smultron och rabarber för alla hungriga små magar. Spaljér, plank och häckar för att skapa rumskänsla och insynsskydd. Rabatter som blommar från tidigt vår till sen höst. Det är det bästa jag vet!

Välkommen till Ekobang!
Hanna Hofman-Bang

Trädgårdsrådgivning

Konsultation med en trädgårdsdesigner

Vi går igenom din trädgård i lugn och ro, ser på de problem och önskningar du har. Kanske har du en nyköpt tomt som är alldeles tom och vet inte i vilken ände du ska börja? Eller behöver du bara lite inspiration och bolla ideér. 

När du bokar en trädgårdsrådgivning med mig får du hjälp till en hållbar trädgård på köpet. Hållbar både för dig och naturen. En trädgård som är anpassad efter dina behov och dina önskningar. Skapad för att passa den miljön och de förutsättningar som redan finns.

Jag svarar på frågor och kommer med lösningar och praktiska råd. Allt ifrån växtval eller formen på en rabatt, till utformningen av hela eller delar av trädgården. Under tiden går du bredvid med anteckningsbok och skisspenna. Konsultationen tar ungefär 2 timmar.

Vad kostar trädgårdsrådgivningen?

Pris 2400:- inkl. moms.

Min utgångspunkt är Trosa, för resor längre än en timme tur och retur debiterar jag 500:-  i timmen.

Innan vi träffas kan det vara bra att tänka igen några saker, så att du är förberedd och kan få ut så mycket som möjligt av mitt besök. Kontakta mig, så skickar jag dig en liten kom-i-håg-lista i förväg!