Trädgårdsdesign

Trädgårdsdesign Sörmland

Trädgårdsdesign och anläggning

Få trädgården du drömmer om!

Känner du dig vilse i din trädgård? Osäker på vad du ska plantera för att få den där härligt lummiga känslan? Då kan jag kan hjälpa dig att skapa trädgården du har i dina drömmar!

Vi träffas hemma hos dig och pratar om dina drömmar, behov och förhoppningar för din trädgård. Vi ser på vad som finns idag, vad du tycker om och vad du vill ändra på. Sen hjälper jag dig att finna en röd tråd som gör att din trädgård upplevs som en helhet.

Med utgångspunkt av läge, befintliga byggnader och andra yttre förutsättningar planerar jag en harmonisk miljö att vara och trivas i.

Jag utgår från och arbetar i och runt Trosa i det vackra Sörmland.

Trädgårdsdesign Ekobang

Hur går det till?

Jag gör en skalenlig ritning i färg med förslag på planteringar, hårdgjorda ytor, gångar, sittplatser och gräsytor. Jag ritar alltid för hand och i färg, det gör att mina ritningar både blir personliga och vackra.

Tillsammans med ritningen får du en förklarande text, ”en vandring i trädgården”. Där beskriver jag alla mina förslag, i en promenad från entrén och vidare genom hela trädgården. Du får också med dig en moodboard med inspirerande bilder, för att fånga känslan jag vill förmedla.

Pris enligt överenskommelse 

Hjälper du även till med anläggning?

Om du känner dig nöjd med den ritning jag har arbetat fram och vill få skisserna till verklighet, hjälper jag dig såklart med det också! Jag arbetar i ett team med en grävare, snickare och plattsättare. Tillsammans kan vi skapa din trädgård, från första spadtaget till den plats du drömt om.

Innan vi träffas kan det vara bra att tänka igen några saker, så att du är förberedd och kan få ut så mycket som möjligt av mitt besök. Kontakta mig, så skickar jag dig en liten kom-ihåg-lista!